TUINONTWERP

tuinontwerp_hoveniersDe tuin wordt meer dan voorheen beschouwd als een gezellige plek om in te wonen en om je in thuis te voelen; zoveel mogelijk afgesloten van de buitenwereld en ingericht als knusse buitenkamer. Door het groeiende gebrek aan woonruimte wordt de moderne tuin steeds kleiner. Daarnaast hebben veel mensen vanwege hun drukbezette leven liever een gemakkelijk te onderhouden tuin die van al hun wensen is voorzien.

Het ontwerpen van een tuin hoeft niet moeilijk te zijn.  Waar het voornamelijk om draait is vertrouwen en kennis. En eerlijk gezegd gaat het hier vaak al mis.  Er zijn tegenwoordig zo veel verschillende materialen en tuinstijlen, dat het vertrouwen in een goede afloop weg is.

Zet al uw wensen eens goed op papier, ondersteund met enkele sfeerfoto’s.  Laat je in dit stadium niet weerhouden door wat al dan niet mogelijk is en ga nog even uit van de ideale ruimte. Ook het budget is nu nog een luxe. Op een later punt moet u misschien wel wat gas terugnemen maar laat nu uw ideeën de vrije loop. Het is mogelijk om van een tuin iets speciaals te maken ongeacht het aantal vierkante meters. U zult zien wat met een goed ontwerp, een vakkundige plantkeuze en wat fantasie allemaal kan worden bereikt.

Samen komen we tot een fantastisch, samenhangend en productief ontwerp zodat uw tuin een unieke buitenruimte wordt waar je jarenlang plezier van zult hebben. Wij kunnen u van dienst zijn bij het ontwerpen van uw tuin, het adviseren van de juiste planten en materialen, het opstellen van een werkplan en  het verwezenlijken van een prachtige tuin.

Hieronder treft u enkele schetsen aan van tuinen door ons aangelegd. We hebben van zoveel mogelijk verschillende stijlen een voorbeeld geplaatst. Misschien helpt dit in uw keuze.

Voorbeelden van onze Tuinontwerpen: (PDF)