Hoveniers Nijmegen TuinontwerpMarc Denkers Tuinontwerp en adviesbureau is een ontwerp- hoveniers bedrijf dat al ruim 10 jaar actief is in het aanleggen van tuinen, voornamelijk bij particulieren.

We zijn een allround bedrijf dat uw tuin vanaf het ontwerp tot en met de complete aanleg goed verzorgd. Misschien heeft u al eens van ons gehoord via onze klanten die u al zijn voorgegaan.

Het is mogelijk om van een tuin iets speciaals te maken ongeacht het aantal vierkante meters. U zult zien wat met een goed ontwerp, een vakkundige plantkeuze en wat fantasie allemaal kan worden bereikt.

Het is fabeltje om te zeggen dat het inhuren van een hovenier of ontwerper duur is. De prijs die u uiteindelijk wilt betalen bepaald u zelf. Wij zullen altijd van te voren met u bespreken wat het een en ander gaat kosten, wat de verschillen zijn tussen gebakken klinkers, natuursteen en beton producten.

Alles heeft zo zijn voor- en nadelen en zijn prijskaartje. Er zijn legio middelen om voor u een passende tuin te creëren ongeacht grootte en prijs zonder te moeten beknibbelen op de kwaliteit.